Зарядно устройство за акумулатори - BOSCH C7 12/24 V

Снимка

Автоматично зарядно C7 на BOSCH е предназначено за всички видове акумулаторни батерии. Използва се  в автомобили, камиони и други превозни средства.

Зарядно устройство BOSCH C7 се препоръчва за употреба при зареждане на акумулатори с напрежение 12V и с капацитет от 14-230 AH и напрежение 24V с капацитет от 14 до 120 AH

Предоставя 6 възможни режима за зареждане на различни видове батерии, в зависимост от тяхното състояние. Зарядното автоматично избира режим, който осигурява по-ефективно зареждане на батерията.

Предимства на автоматично зарядно устройство BOSCH C7:

  • Удобно обслужване с един бутон
  • Подходящо за оловни , AGM, EBF или GEL акумулатори.
  • Зарядното устройство за акумулатори се управлява чрез вътрешен MCU (микро- компютърен модул) – за интелигентен контрол и автоматично зареждане
  • Защитна функция на уреда: Устройството е оборудвано с автоматична защита от късо съединение с неправилно присъединяване. При тази ситуация, алармата LED светлини и зарядното устройство автоматично се изключват.

Повече информация за зарядните устройства на BOSCH, както и за всички останали продукти, с търговска марка BOSCH, може да получите в търговската мрежа на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или от Вашият търговски представител.

Свързани производители

Още новини