Новини

Снимка

Като водещ вносител и дистрибутор на резервни части за търговски превозни средства, ние от НЕЛАС АВТОЧАСТИ, работим активно по разширяването на гамата ни от качествени стоки и услуги.

Снимка

“Keep it running” е девизът на Knorr-Bremse TruckServices.

Снимка

Добри новини за тези, които разчитат на нашите сензори за скорост на колелата! Сега към компонентите на системите за електронен контрол на спирачките се добавят и удължителните кабели за ABS сензори!

Снимка

За да се покрият високите изисквания на сегашните стандарти за емисиите, заедно с други неща трябва да се намали и делът на опасните азотни окиси в отработените газове.

Снимка

Технически съвети. Тест за проверка на техническите познания.

За да бъде в помощ на българските професионалисти, Valeo предлага технически уебинари, със субтитри на Български език.

Снимка

Valeo разширява своята гама от иновативни чистачки AquaBlade™ за следпродажбения пазар. Бяха пуснати продукти с търговската марка SWF за автобуси от моделите Setra Kässbohrer and Mercedes-Benz.

Технологията AquaBlade™ на следпродажбения пазар

Снимка

Преди пет години сегашната версия на сервизния портал на Schaeffler REPXPERT беше стартирана успешно. Оттогава REPXPERT се превърна в силна марка в автомобилния пазар за резервни части и обединява всички услуги, ориентирани към автосервиза от Schaeffler.

Снимка

Позната картина в зоните за паркиране: по време на периодите за почивка, шофьори на камиони оставят двигателя да работи с часове, за да използват климатика на камиона или да презаредят акумулаторите си. Това е лошо за околната среда, а в някои европейски държави е незаконно.

Снимка
Снимка

Уважаеми колеги,

С удоволствие ви информираме, че ние от НЕЛАС АВТОЧАСТИ продължаваме с активното развитие на продуктовата ни гама, с нов доставчик в нашето портфолио - COJALI PARTS.

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с празника на българската писменост, просвета и култура, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

24.05.2022 г. (Вторник) - Почивен ден

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с предстоящите Майски празници, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време: