Новини

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с тържественото отбелязване на 22-ти септември, Денят на Независимостта на България, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с тържественото отбелязване на 6-ти септември, Денят на съединението на България, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

Снимка

Съединителните компоненти за въздушни системи под налягане на Kongsberg Automotive, се дистрибутират на пазара под марката Raufoss Couplings ™. Продуктите на Raufoss Couplings ™ отговарят на всички стандарти за спирачните системи на търговски превозни средства.

Снимка

Уважаеми колеги,

Информираме ви,  че от центъра за обучения на Knorr-Bremse обявиха две нови дати за технически обучения, за клиентите които са пропуснали обученията PSBT и TEST, както следва:

Снимка

Haldex актуализира комплектите дискови накладки ModulT.

Снимка

Просто заменете старите 24 V крушки с LED лампи на OSRAM за основен фар, за да се възползвате от високо енергийно ефективни и ярки LED светлини.

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с празника на българската писменост, просвета и култура, ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

 

Снимка

Европейската енергийна фирма Total S.A. е един от водещите производители на тежко натоварени дизелови двигателни масла. Развитието на транспортната техника изисква разработването на масла с дълъг период на експлоатация, работещи при много тежки условия.

Снимка

Valeo е производител на части, компоненти, модули и интегрирани системи за първоначално вграждане, партньор на всички автомобилни производители в световен мащаб.

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с Великденските празници и Гергьовден, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с тържественото отбелязване на 3-ти Март, Денят на освобождението на България, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време: