Новини

Снимка

Влекачите, които теглят полуремаркета, предназначени за превоз на контейнери, хладилни контейнери или извънгабаритни товари, много често повреждат или унищожават горната част (капака) на калника.

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с тържественото отбелязване на 22-ти септември, Денят на Независимостта на България, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с тържественото отбелязване на 6-ти септември, Денят на съединението на България, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

Снимка

Лесен за ползване тестер с интегриран принтер

Снимка

16.07.2020 Г./ В YOUTUBE КАНАЛА НА REPXPERT БЪЛГАРИЯ

Обучението е подходящо за:

Снимка

Уважаеми колеги,

Публикуваме промените в програмата на техническите обучения на "Knorr-Bremse" за 2020 година, които ще се проведат в България и кратко разяснение относно темите на обученията.

Снимка

Здравейте колеги,

Информира ме ви, че разширихме предлаганата гама от продукти на TOPMASTER, а именно с ударни вложки 3/4 и 1 цол, ударни адаптери, както и единични бройки тресчотки, удължения и Г-образни въртоци на 3/4.

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с предстоящите Майски празници, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

01.05.2020 г. (Петък) – Почивен ден

02.05.2020 г. (Събота) – Съботно работно време

Снимка

KS TOOLS е водещ производител и доставчик на съвременни инструменти, като предлага на профе