Новини

Снимка

Valeo Service разширява своята гама от съединители с комплекти включващи пневматични актуатори/лагери за използване в автомобили Volvo и Renault.

Снимка
Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с тържественото отбелязване на 3-ти Март, Денят на освобождението на България, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

03.03.2023 г. / Петък / - Почивен ден

Снимка

TotalEnergies е един от водещите производители на масла за тежко натоварени дизелови двигателни. Развитието на транспортната техника изисква разработването на масла с дълъг период на експлоатация, работещи при много тежки условия.

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с настъпващите Коледните и Новогодишните празници, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

Снимка
Снимка

Здравейте колеги,

Бих искал да ви информирам, за предстоящо обучение за ефективна работа с KTS Truck & ESI[tronic], ремаркета (PIN).

Дата: 22-24.11.2022

Продължителност на курса: 3 дни

Снимка

Работите ли с ремонтните решения от FAG? Имаме добра новина за вас. Можете да спечелите подаръци с марка Schaeffler само чрез монтаж на тези продукти и регистриране на бонус точките от техните кутии във вашия REPXPERT акаунт.

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с тържественото отбелязване на 22-ти септември, Денят на Независимостта на България, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

Снимка

Уважаеми клиенти, 
Във връзка с тържественото отбелязване на 6-ти септември, Денят на съединението на България, Ви уведомяваме, че търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД, ще имат следното работно време:

 

Снимка

“Keep it running” е девизът на Knorr-Bremse TruckServices.

Снимка

Открийте нашето пълно предложение