ПРОГРАМА НА ТЕХНИЧЕСКИТЕ ОБУЧЕНИЯ ЗА ЕКСПЕРТИ НА KNORR-BREMSE 2023.

Снимка

Здравейте колеги,

Информираме ви, за графика на техническите обучения на Knorr-Bremse през настоящата година. Сезона, започва с три обучения през месец Юни.

График на обученията:

Базово обучение "Pneumatic Systems Basic Training - PSBT",

което ще включва основните пневматични системи и техните отделни компоненти, които "Knorr-Bremse" предлага на пазара от дълги години. При по-голямата част от производители на товарни автомобили, автобуси и ремаркета системите на "Knorr-Bremse" са утвърдени като стандарт за сигурността и безопасността на пътя.

По-време на обучението, ще разясним основните пневматични инсталации и работата на всеки отделен пневматичен клапан използван за изграждането им.

Датата на събитието, ще бъде на 05-06 Юни 2023.

 

Програмата продължава с обучение за напреднали

"Training on the Electronic Systems of Trailers - TEST",

което ще включва детайлна информация за електрическите и пневматични инсталации включени в новото поколение "EBS" системи за ремаркета "TEBS-G2 family".

Работа с диагностичната екипировка на "Knorr-Bremse" за ремаркета, детайлна информация относно провеждането на диагностика на ремаркета, откриване и отстраняване на проблеми/неизправности в "EBS" системата в следствие на диагностиката.

Ще проведе презентация на диагностичният софтуер на по-високо ниво приложена на демо макет оборудван с последно поколение интелигентни системи на Knorr-Bremse единствен по рода си в България.

Датата на събитието, ще бъде на 12-13 Юни 2023.

 

Третото обучение "Truck and Bus Electronic Systems Training - TBEST part II (EBS & Neo Green)",

ще включва информация относно системите, който се вграждат в товарни автомобили и автобуси като "EBS 2.3, EBS 5, EBS 7, ELC и Neo Green".

Участниците ще бъдат въведени в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства (ABS – антиблокираща спирачна система; EBS – електронна спирачна система; ELC – електронен контрол на нивото) и диагностичните възможности при системите с използването на платформата за диагностика NEO Green.

Датата на събитието ще на 19-20 Юни 2023.

 

През есента, ще бъде четвъртото обучение "Truck and Bus Electronic Systems Training - TBEST part I (Air treatment & clutch compressor)",

което ще включва информация относно системите, който се вграждат в товарни автомобили и автобуси като "EAC 1, EAC 2, EAC 2.1, EAC 2.5 и New Clutch Compressor".

Участниците ще бъдат въведени в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства (EAC – електронно управление и подготовка на въздуха) и диагностичните възможности при системите с използването на платформата за диагностика NEO Green.

Датата на събитието ще на 04-05 Септември 2023.

 

Петото обучение "Truck and Bus Electronic Systems Training - TBEST part II (EBS & Neo Green)",

ще включва информация относно системите, който се вграждат в товарни автомобили и автобуси като "EBS 2.3, EBS 5, EBS 7, ELC и Neo Green".

Участниците ще бъдат въведени в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства (ABS –  антиблокираща спирачна система; EBS – електронна спирачна система; ELC – електронен контрол на нивото) и диагностичните възможности при системите с използването на платформата за диагностика NEO Green.

Датата на събитието ще на 18-19 Септември 2023.

 

Шестото обучение "Pneumatically Operated Disc Brake Training - ADBT",

ще включва детайлна информация за устройството и принципа на работа на всички видове спирачни апарати на "Knorr-Bremse". Ще бъдат разяснени основните похвати и техники за ремонт на спирачните апарати, чрез използването на специалният инструмент за ремонт на апарати на "Knorr-Bremse".

Участниците ще имат възможността да ремонтират демо апарати по-време на обучението и да научат някой нови техники.

Датата на събитието ще бъде на 09 Октомври 2023.

Седмото обучение "Expert Training - Fault finding" - това е първото обучение за експерти, което е насочено за хора с дългогодишен опит. В него ще се разгледат методите за откриване и отстраняване на неизправности в спирачните системи при камиони и ремаркета.

Участниците ще се запознаят с най-новата спирачна система за ремаркета на Knorr-Bremse iTEBS-X.

Датата на събитието ще бъде на 23-24 Октомври 2023.

 

 

Важно!

Относно регистрация на участниците в серията от обучения.

Таксата за участие е 120,00 € без ДДС, на ден на участник, моля регистрирайте вашето желание за участие на посоченият сайт.
Сайт за регистрация на участниците в обучението: Knorr-Bremse registration site (Сайта за регистрация: http://kbtraining.hu/en)!

Всяко обучение е с продължителност два дни, освен последното "Pneumatically Operated Disc Brake Training - ADBT", което ще бъде един ден.

Местата, сa ограничени до 20 души за всяко обучение.

Всички технически обучения ще бъдат проведени в центъра за обучения на Knorr-Bremse на адрес:
Град Сливница, ул. „Хан Крум“ №1А

За повече информация, може да се свържете с колегата Тихомир Тодоров – 088 718 88 01, технически специалист на Knorr-Bremse за България.

Свързани производители

Още новини