КОМПАНИЯТА MAHLE ПРИДОБИ ВСИЧКИ АКТИВИ НА HELLA В BEHR HELLA SERVICE GMBH

Снимка

Уважаеми колеги,

Бихме желали, да ви информираме, че през 2019 г. компанията MAHLE придоби всички активи на HELLA в водещия производител на продукти за термален мениджмънт - Behr Hella Service GmbH.

Новото предприятие Mahle Behr GmbH & Co. KG, ще продължи да предлага добре познатите ви, като продуктова гама и качество, продукти за охладителната и климатичната система на търговските превозни средства.

В тази връзка, всички продукти, като радиатори, радиатор интеркулер, виско съединители, разширителни казанчета, моторчета за парно, радиатори за отопление, кранчета парно, кондензери климатици, изсушители климатици и т.н., ще се предлагат под търговска марка MAHLE BEHR, в опаковки MAHLE BEHR и с нови артикулни номера по MAHLE BEHR.

Още веднъж ви обръщаме внимание, че продуктите на MAHLE BEHR, като качество и характеристики са абсолютно същите, като предлаганите до момента под BEHR HELLA SERVICE.

Продуктите на MAHLE BEHR за термален мениджмънт, вече са налични в търговската мрежа на НЕЛАС АВТОЧАСТИ. Повече информация, за продуктите на MAHLE BEHR, може да получите в търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или от вашия търговски представител.

Още новини