НОВ ДИЗАЙН НА ОПАКОВКИТЕ НА HENGST.

Снимка

Това е в природата на нещата: Има само един оригинал. И това прави Hengst Filter бранд, който не може да объркан на световния независим следпродажбен пазар.

Синьо-жълта кутия на Hengst вече има нов, модернизиран вид. Новите функции характеризират преработения дизайн. В допълнение към освеженото оформление, основната информация за продукта може да бъде получена бързо. Заедно с обозначението на типа, пиктограма показва и съответната група продукти.

Нововъведения QR код води директно към информационен лист за филтри в онлайн каталога на Hengst и предоставя най-важната информация (например приложенията, опаковъчната единица и размерите на съответния тип) с един поглед.

„Получавате високо качество с всеки артикул, от над 2600 филтриращи продукти Hengst в нашата гама за леки автомобили, търговските превозни средства, както и приложенията за селскостопанските и строителните машини“, казва Оливър Наброцки, вицепрезидент на групата в Hengst. „Дилърите ни по цял свят ценят ноу-хауто на Hengst, качество на марката, и високите стандарти на обслужване на клиентите. Именно този висок стандарт ние предаваме и с новия си дизайн на опаковките.“

Новата опаковка на продуктите Hengst вече е на пазара.

Опаковките на Hengst вече имат нов и освежен дизайн.

Hengst: световен лидер във филтрацията

Hengst SE доставя продукти, системи и концепции във всички аспекти на филтрацията и управлението на флуидите - от разработката до високотехнологичното производство. Компанията е партньор за развитие и доставчик на продукти за OEM в международната автомобилна и моторна индустрия. Съвременните концепции за филтрация от Hengst също се използват широко в много други ежедневни и не толкова ежедневни приложения. Селскостопанският сектор, флотът, производителите на почистваща техника и електрически инструменти, за лична или професионална употреба разчитат на решения, създадени от Hengst. Филтърните системи на компанията могат да бъдат открити във все по-голям брой устройства - от домакински прахосмукачки до професионални електрически инструменти, както и при съвременните роботизирани системи за производство.

За независимия пазар: Качество на оригинално оборудване, съчетано с най-високо ниво на обслужване

Hengst се счита за специалист в сегмента на следпродажбеното обслужване. Компанията произвежда резервни части за независимия пазар, които отговарят на същите строги стандарти за качество като оригиналното оборудване на компанията. Hengst се различава, защото комбинира превъзходни продукти с обслужване, което е без аналог. Hengst осигурява високо ниво на достъпност на продуктите и персонални консултации, Hengst доставя точно това, от което се нуждаят техните търговски партньори - бързо и надеждно. Hengst доставя на независимия пазар (IAM) пълна гама от филтри за всички масови видове двигатели. Изборът на продукти включва над 2600 филтриращи продукта за леки автомобили, търговски и комунални превозни средства, както и селскостопански и строителни машини. Маслени филтри, горивни филтри, въздушни филтри, въздушни филтри кабина и специални филтри по поръчка, вариращи от хидравлични маслени филтри до центрофуги за маслени филтри.

Клиентите на Hengst, по целия свят ценят експертизата, качеството на бранда, и високите стандарти на обслужване на Hengst.

Свързани производители
Свързани продукти

Още новини