За нас

nelas

НЕЛАС АВТОЧАСТИ е водещ вносител и дистрибутор на резервни части, консумативи и смазочни материали за търговски превозни средства в България. Компанията работи с над 80 западно-европейски доставчици, които са водещи фирми-производители на авточасти за първоначално вграждане. От 2009 г. на НЕЛАС АВТОЧАСТИ се присъедини към семейството на  GROUPAUTO INTERNATIONAL. GROUPAUTO е водеща, стратегическа организация и ориентиран към бъдещето партньор, на автомобилната индустрия. Членове на GROUPAUTO INTERNATIONAL са водещи компании, от Европа и целия свят.

Създадена през 1995 г., днес  НЕЛАС АВТОЧАСТИ е пазарен лидер в страната, в сегмента за следпродажбено обслужване на търговски превозни средства.

Компанията НЕЛАС АВТОЧАСТИ предлага най-широката и богата гама от части и компоненти за тежкотоварни превозни средства и ремаркета. Части за двигател, окачване, кормилно управление, електрическа система, спирачна система, трансмисия и много други, са постоянно на разположение.

С над 5 000 кв.м. складови площи, над 45 000 активни позиции на склад, бърза и удобна доставка до клиента, НЕЛАС АВТОЧАСТИ е предпочитан избор на българските професионалисти.