СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДВИГАТЕЛНО МАСЛО CASTROL!

Визия

Купете двигателно масло CASTROL, разфасовка 208 литра, и вземете вашия подарък!

Период на кампанията от 04.08 до 14.08.2020 г.

Специално предложение двигателно масло CASTROL!

При покупка на двигателно масло CASTROL, разфасовка 208 литра, част от продуктовата гама на НЕЛАС АВТОЧАСТИ, получавате подарък – работен гащеризон CASTROL!

Важно: Оборота, реализиран по тази промоция, участва в дългосрочната кампания „С CASTROL винаги получаваш повече!“! Повече информация за кампанията, ще откриете на https://www.nelas.eu/promo_castrol/

Компетентен съвет, за избор на масло, смазочни материали и антифризи, както и информация за продуктите на CASTROL, може да получите във всички търговски обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или от Вашият търговски представител.

Условията са валидни в търговските обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД. Предложението е активно в указания период. Рекламния подарък, може да бъде получен във всички търговски обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД, при изпълнение на условията на промоцията. Всички цени от продуктовата гама на „НЕЛАС Авточасти“ ООД са с включен ДДС. Възможни са печатни и предпечатни грешки. Снимките са с илюстративна цел. Най-близкият, до вас, търговски обект на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД ще откриете на www.nelasbg.com.

Край на промоцията