PROLINE - ВИСОКОКАЧЕСТВЕН АНТИФРИЗ НА КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

Снимка

В търговската мрежа на Нелас Авточасти вече, се предлагат антифризи с търговска марка ProLine.
ProLine е висококачествен антифриз, произведен от френски базови материали. Антифризите ProLine са произведени в Европа, съгласно международните стандарти за качество и безопасност. Антифризите ProLine отговарят на най-строгите изисквания на производителите на двигатели в автомобилната индустрия.

Продуктовата гама на антифризите ProLine, включва:
ProLine Antifreeze Concentrate, е антифриз концентрат за целогодишна употреба на базата на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати. Осигурява отлична защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели с вътрешно горене.
Подходящ за автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни двигатели и др. 
За да се гарантира добра и трайна защита от корозия, се препоръчва използването на поне 33% (об.) от ProLine Antifreeze Concentrate в дестилирана вода.
При разреждане спазвайте пропорциите, указани в продуктовото описание. 
Спецификация: BS 6580 и ASTM D 3306.
Цвят: Син
Предлага се в разфасовки 20 и 210 литра, с артикулни номера, съответно PLBLUE20L и PLBLUE210L.

ProLine Antifreeze Concentrate Long Life, е антифриз концентрат на база на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържа силикати. Не съдържа потенциално опасни добавки като нитрити, амини и фосфати.
ProLine Antifreeze Concentrate Long Life е предназначен за целогодишна употреба. Осигурява перфектна защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели на автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни и корабни двигатели и др. Освен за традиционни двигатели е особено подходящ за високотехнологични двигатели, за които от голямо значение е предпазването на алуминиевите детайли от високотемпературна корозия. Може да се използва без ограничения за двигатели с алуминиеви, чугунени охладителни системи и комбинирани системи с алуминий или медни сплави.
Да се използва само след разреждане с дестилирана вода. За да се гарантира добра и трайна защита от корозия, се препоръчва използването на поне 33% (об.) от ProLine Antifreeze Concentrate Long Life в дестилирана вода.
При разреждане спазвайте пропорциите, указани в продуктовото описание. 
Спецификация: ASTM D 3306/D 4985; BS 6580; MB 325.3; MAN 324 Type SNF; VW-TL774-F (G 12+); Volvo- 128 6083/002; MTU MTL 5048; OPEL –GM 6277M (+B040 1065); Ford-WSS-M97B44-D; Cummins IS series u N14 (Leyland and DAF Truck, Detroit Diesel, Deutz, Wartsila); Mazda( 121ZQ Model), Rover, Chevrolet, Isuzu.
Цвят: Розовочервен
Предлага се в разфасовки 20 и 210 литра, с артикулни номера, съответно PLRED20L и PLRED210L.

Повече информация за продуктите на ProLine и компетентна помощ при избор антифризи, масла и смазочни материали, може да получите от Вашият търговски представител или в най-близкия търговски обект на Нелас Авточасти.

Свързани производители
Свързани продукти

Още новини