НОВ ДОСТАВЧИК - VITESCO TECHNOLOGIES

Снимка

Vitesco Technologies е водещ разработчик и производител на авангардни задвижващи системи за устойчива мобилност. С интелигентни системни решения и компоненти за електрически, хибридни и задвижващи системи с вътрешно горене.

Vitesco Technologies е създадена през септември 2021 г., когато Continental AG отдели своя отдел „Задвижващи системи“ в отделна компания.

Vitesco Technologies е доставчик от ниво 1, произвеждащ резервни части, както  за оригинално оборудване (OE), така и за независимия автомобилен пазар с широк спектър от приложения за леки, лекотоварни автомобили и тежкотоварни превозни средства. Опита на  Vitesco Technologies гарантира, че продуктите на компанията са с най-високо качество.

Сензорите на Vitesco Technologies за азотен оксид (NOx) спомагат за създаването на по-чисти емисии в дизеловите превозни средства чрез непрекъснат мониторинг на NOx по време на работа на двигателя.

Факти

> сензорите на Vitesco Technologies са произведени по ОЕ стандарти. Предлагат висока производителност, надеждност и дълъг експлоатационен живот

> Надеждно наблюдение емисиите, в съответствие със световни стандарти за емисии

> Висока точност на измерване в реално време и бърза оперативна готовност

> Висококачествени материали и специален дизайн, за по-дълъг експлоатационен живот

> Бърз и лесен монтаж, пълно покриване с OE приложенията и функционалности

Пълната гама NOx сензори на Vitesco Technologies, ще откриете в търговската мрежа на НЕЛАС АВТОЧАСТИ. Повече информация за продуктите на Vitesco Technologies, може да получите в търговската мрежа на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или от вашия търговски представител.

Свързани производители

Още новини