КУПЕТЕ ХИДРАВЛИЧНО МАСЛО PROLINE И ВЗЕМЕТЕ ЦЕНОВО ПРЕДИМСТВО

Визия

Продукти PROLINE – уникално съотношение качество - цена!

Период на кампанията 15.03 - 31.03.2023 г.

Купете хидравлично масло PROLINE и вземете ценово предимство!

В периода на промоция, следните продукти PROLINE, ще се предлага на специална цена както следва:

Хидравлично масло PROLINE HLP 46, разфасовка 20L – на специална цена 108,90 лв. с ДДС;

Хидравлично масло PROLINE HLP 46, разфасовка 205L – на специална цена 1 056,00 лв. с ДДС;

Хидравлично масло PROLINE HVLP 46, разфасовка 20L – на специална цена 112,75 лв. с ДДС;

Хидравлично масло PROLINE HVLP 46, разфасовка 205L – на специална цена 1 102,75 лв. с ДДС.

ВАЖНО! Заложете на свеж продукт!

Знаете ли, че използването на рециклирани хидравлични масла, може да увреди скъпи компоненти по хидравличната система на вашата техника и оборудване, и да доведе до непредвидени престои и скъпи ремонти!

Хидравличните масла PROLINE, се произвеждат от дълбоко рафинирани базови фракции, притежаващи добри деемулгиращи и противопенни свойства, легирани с композиция от присадки, състояща се от инхибитори на окисление, ръжда, корозия и износване.

PROLINE HLP 46 е предназначено за смазване на хидравлични маслени системи и триещи се механизми с циркулационно смазване, които изискват масла с висока стабилност срещу окисление, добри антикорозионни свойства с повишени противоизносни и противозадирни качества. Подходящо е за употреба в хидравлични системи, съоръжения с хидравлични помпи с лопатъчна конструкция, хидравлични зъбни помпи и бутални хидравлични механизми. Успешно се използват като работна течност в екструдери на пластмасови изделия. Продукта е подходящ за смазване на промишлена техника - редуктори, лагери, системи за сгъстен въздух и въздушни винтови компресори.

Спецификации

ISO 3448 VG 46

ISO 6743/4 ISO-L-HM

ISO 11158 HM

DIN 51524 Part 2 (HLP)

US Steel 127

Vickers M-2950-S, I-286-S

Cincinnati Machine P70

PROLINE HVLP 46 e подходящo за хидравлични системи, подложени на различни и вариращи в широк диапазон околни температури от минус 30°С до плюс 50°С.

Предназначенo e за смазване на хидростатични маслени системи и триещи се механизми с циркулационно смазване, които изискват масла с висока стабилност срещу окисление, добри антикорозионни свойства, повишени противоизносни и противозадирни качества и стабилни при подлагане на високи сили на механична деструкция и срязване. Маслото е подходящо за употреба в хидравлични системи, съоръжения с хидравлични помпи с лопатъчна конструкция, хидравлични зъбни помпи и бутални хидравлични механизми.

Спецификации

ISO 6743/4  ISO-L-HV

ISO 11158  HV

DIN 51524 Part 3 (HVLP)

US Steel     127

Denison     HF-0 (including Denison T6C pump test), HF-1 & HF-2

Vickers       M-2950-S, I-286-S

Компетентен съвет, за избор на масло, смазочни материали и антифризи, както и информация за продуктите на PROLINE, може да получите във всички търговски обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или от Вашия търговски представител.

Условията са валидни в търговските обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД. Предложението е активно в указания период. Специалната цена, може да бъде получена във всички търговски обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД. Всички цени от продуктовата гама на „НЕЛАС Авточасти“ ООД са с включен ДДС. Възможни са печатни и предпечатни грешки. Снимките са с илюстративна цел. Най-близкият до вас, търговски обект на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД ще откриете на www.nelasbg.com.

Край на промоцията