КРЕМ ПАСТА ЗА РЪЦЕ PROLINE, НА ТОП ЦЕНА

Визия

Почистване и грижа за Вашите ръце!

Специално предложение - Крем паста за ръце ProLine!

Период на кампанията от 10.09 до 24.09.2021 г.

В периода на кампания Крем паста за ръце ProLine, в разфасовка 5l, ще се предлага на специална цена от 17,00 лв. с ДДС/бр.

Крем паста ProLine, е препарат за почистване на ръце, без разредители. Отстранява бързо замърсяванията от масла, смазки, сажди и други индустриални замърсявания от ръцете. Крем паста за ръце ProLine е произведена от естествени екстракти и съставки. Безвредна за околната среда. Почиства и хидратира ръцете. Не дразни на кожата. Предпазва от напукване.

Начин на употреба: Пастата, се разтрива върху ръцете и се изплаква с вода.

Повече информация за продуктите на ProLine, може да получите от Вашия търговски представител или в най-близкия търговски обект на НЕЛАС АВТОЧАСТИ.

Условията са валидни в търговските обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД. Предложението е активно в указания период. Кампанията е активна във всички търговски обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД. Специалната цена, е валидна във всички търговски обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД. Всички цени от продуктовата гама на „НЕЛАС Авточасти“ ООД са с включен ДДС. Възможни са печатни и предпечатни грешки. Снимките са с илюстративна цел. Най-близкият, до вас, търговски обект на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД ще откриете на www.nelasbg.com.

Край на промоцията