ПРОДУКТИТЕ ЗА ТЕРМАЛЕН МЕНИДЖМЪНТ НА TITANX - OEM КАЧЕСТВО, ЗА ПАЗАРА НА СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ

Снимка

Новото попълнение в гамата на НЕЛАС АВТОЧАСТИ, са продуктите за термален мениджмънт на шведския производител TitanX.

Продуктите на TitanX ви предлагат OEM инженерството, за пазара на следпродажбено обслужване!

Всички части по системата за охлаждане на двигателя, се произвеждат във високо технологичният завод на TitanX, базиран в Mjällby в южна Швеция. Тази фабрика е основана през 1952 г. и произвежда радиатори за водещите европейски производители на камиони и автобуси от тогава. Затова, инженерите на TitanX се уверени, че използват най-новите технологии във всеки радиатор, така че да дава максимална мощност и горивна ефективност на всеки модел камион, който е оборудван с продуктите на TitanX.

Тестовата лаборатория на TitanX, проверява качеството и издръжливостта на произведените продукти, чрез множество тестове. В същото време иновативния инженерен отдел на компанията, е на половината път в утрешния ден, работейки с бъдещите изисквания и предизвикателства при охлаждането на новите модели камиони.

Всички продукти на TitanX, може да откриете в търговската мрежа на НЕЛАС АВТОЧАСТИ. Повече информация за продуктовата гама на TitanX, може да получите в търговските обекти на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или от Вашия търговски представител.

Свързани производители