ПАЗАРУВАЙ ИЗГОДНО С VALEO И FTE - НОЕМВРИ

Визия

Вие сте регистриран клиент в системата на НЕЛАС АВТОЧАСТИ, за да се включите в промоционалната програма "Пазарувай изгодно с VALEO и FTE!" и да печелите привлекателни награди, просто продължете да купувате продукти, с търговска марка VALEO и FTE от НЕЛАС АВТОЧАСТИ.

 

В промоционалната кампания участват продукти, с търговска марка VALEO и FTE, част от портфолиото на НЕЛАС АВТОЧАСТИ ООД.

Специални предложения за месец Ноември!

Периода на кампанията е 01 Ноември – 30 Ноември 2022 г.

В промоционалния период Вашите покупките, ще се регистрират в система ни, на името на вашата компания.

 

Оборота, реализиран от продукти, с търговска марка  VALEO и FTE, през месец Ноември, може да ви донесе страхотни награди.

За всеки 100,00 лв. с ДДС, оборот реализиран от продукти на VALEO и FTE, получавате по 2 точки.

Специално за м. Ноември, за всеки 100,00 лв. с ДДС, оборот реализиран от накладки VALEO SmartPack и VALEO OptipackPack, получавате по 4 точки.

Всички суми са с включен ДДС.

Печалбата от промоционалната програма "С НЕЛАС винаги получаваш повече" е предметна награда според постигнатите резултати.

Обявените нива за награди представляват точков еквивалент на оборота, реализиран от покупката на продукти, участващи в промоционалната програма. 

 

Актуалните награди за м. Ноември са:

 

Комплект клещи Topmaster, 3 части, арт.№ 219908 - 20 точки

Комплект отвертки Topmaster, 6 части, арт.№ 225107 – 25 точки

Комплект накрайници Topmaster, арт.№ 390171 - 55 точки

Авто лежанка стол Topmaster - 110 точки

Пневматичен гайковерт Topmaster 1’’ 2300 Nm – 220 точки

 

Получаването на наградите може да стане по следните начини - от 1-ви до 6-ти Декември може да заявите награда за получаване, на база резултата от месец Ноември. Получаването на наградите става в рамките на 10 работни дни от заявяването и.
За повече информация, свържете се с най-близкия търговски обект на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или с вашия търговски представител.

Условията са валидни в търговските обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД. Предложението е активно в указания период. Рекламния подарък може да бъде получен във всички търговски обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД, при изпълнение на условията на промоционалната кампанията. Всички цени от продуктовата гама на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД са с включен ДДС. Възможни са печатни и предпечатни грешки. Снимките са с илюстративна цел. Най-близкия до вас търговски обект на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД, ще откриете на www.nelasbg.com.

Край на промоцията