СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЧИСТАЧКИ VALEO

Визия

Купете чистачки VALEO за вашия бус, камион или автобус и вземете ценово предимство!

Специално предложение чистачки VALEO!

Период на кампанията от 07.09 до 21.09.2022 г.

При еднократна покупка на чистачки с търговската марка VALEO за сума равна или по-голяма от 100,00 лв. с ДДС, в периода на промоцията, получавате подарък – лятна течност за чистачки Proline 5L, концентрат 1:3!

Не пропускайте възможността, да спечелите много и атрактивни награди от дългосрочната програма „Пазарувай изгодно с VALEO и FTE!“.

Какво трябва да направите? Просто купувайте продуктите на VALEO и FTE, в промоционалния период, събирайте точки и ги заменете за атрактивни награди.

Списък с наградите, ще откриете на https://nelasbg.com/bg/pazaruvay-izgodno-s-valeo-i-fte-septemvri

Кампанията е активна в търговските обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД. Предложението е активно в указания период, за продукти на VALEO част от продуктовата гама на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД. Подаръка може да бъде получен във всички търговски обекти на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД, при изпълнение на условията на кампанията.  Всички цени от продуктовата гама на „НЕЛАС Авточасти“ ООД са с включен ДДС. Възможни са печатни и предпечатни грешки. Снимките са с илюстративна цел. Най-близкият, до вас, търговски обект на „НЕЛАС АВТОЧАСТИ“ ООД ще откриете на www.nelasbg.com.

Край на промоцията